Word ambassadeur

Wij van Stichting BanFonds hebben er belang bij dat er zoveel mogelijk mensen, organisaties en instellingen ons werk ondersteunen. Een goede naamsbekendheid is hierbij natuurlijk onmisbaar. Daarom zijn wij altijd op zoek naar ambassadeurs die zich aan Stichting BanFonds willen verbinden en samen met ons het fonds onder de aandacht willen brengen. Denk hierbij aan publiciteit, het aanspreken van zijn of haar eigen netwerk, organiseren van bijeenkomsten of het BanFonds vertegenwoordigen in een bepaalde regio.

Heb je als ambassadeur van Stichting BanFonds bepaalde verplichtingen?

Daar kunnen wij kort over zijn: nee! Je bent als ambassadeur van het BanFonds vrij in hetgeen wat je doet en waar je het doet. Het belangrijkste vinden wij betrokkenheid!

Staat er iets tegenover het ambassadeurschap?

Een keer per jaar zal er een speciale dag georganiseerd worden voor alle betrokkenen van het BanFonds. Daarnaast wordt er gedurende het jaar nog veel meer georganiseerd waar u als ambassadeur vrijblijvend voor bent uitgenodigd.

Wilt u wat meer vrijblijvende informatie ontvangen over Stichting BanFonds? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij sturen u dit zo snel mogelijk toe.

3 + 0 = ?