Hallo allemaal!

Mijn naam is BanBee (niet te verwarren met Bambi – dat klinkt bijna hetzelfde). Ik ben wat Phoxy is voor PSV en Loewy the Cat voor Helmond Sport; ik ben de mascotte van het BanFonds Natura. En ik ben minstens zo beweeglijk!

Bijen, zoals ik, doen véél meer dan zoemen en speldenprikjes uitdelen. Wij zijn heel erg belangrijk voor de samenleving. Bijen zorgen voor de bestuiving van voedingsgewassen. Zonder bij geen aardbeien, frambozen, braambessen, avocado’s en paprika’s, om maar wat te noemen. Wij bijen geven de natuur door. En dat is wat het BanFonds Natura ook doet. Daarom passen we zo goed bij elkaar.

In mijn vrije uren vlieg ik van bloem naar bloem. Ik vlieg van het ene naar het andere project om de natuur door te tegen. Als je het BanFonds Nautra steunt, zorg je ervoor dat er nóg meer projecten in bloei komen. Nieuwe aanplant langs de weg of een mooie boomhut in een nieuwe wijk, bijvoorbeeld.

Mensen denken vaak dat wij bijen erg prikkelbaar zijn. Dat geldt niet voor mij; ik ben erg aaibaar. Zeker de knuffel-versie van mij, die je kunt bestellen.

Zien we elkaar snel?

Dikke knuffel,

BanBee

Trouwens, wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, leuke prijsvragen en alle dingen die ik ga doen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief. Deze komt een keer per kwartaal uit.