Het is in kannen en kruiken

Vlak voor de bouwvak meldden we dat de honingoogst was veiliggesteld. Onze twee bevriende imkers slingerden toen maar liefst 50 kilo verse honing uit de honingraten. En afgelopen week werd het zoete goedje getapt in onze nieuwe honingpotjes. Zoals een goede kok zijn culinaire creaties keurt, proefden wij van tevoren natuurlijk ook van de productie. Wat bleek: de honing is bijzonder goed van smaak, heeft een fris aroma, perfecte viscositeit en een mooie kleur.

Goed leven

Hoe het komt dat onze honing zo goed scoort? Waarschijnlijk omdat het ons eigen product is. Maar je proeft ook dat de bijen die hun bijdrage leverden aan de productie een goed leven hebben. De smaak van vrijheid, de geur van bestoven bloemen en de kalmte van een beekje in het BanBos, te midden van het natuurschoon van Nuenens Broek, proef je.

Zelf proeven?

Alle honing van de eerste oogst zit nu in kannen, kruiken en premium potjes die weer in een leuke geschenkverpakking zitten. Die geven we weg aan begunstigers en relaties. Maar misschien ook aan jou, want we kunnen ons voorstellen dat je niet kunt wachten om ‘m te testen. Wil je kans maken op een potje met de lekkerste honing die je ooit geproefd hebt? Like dan uiterlijk voor dinsdag 22 september het bericht op onze Facebookpagina. En vergeet deze pagina ook niet te liken! We mogen je van Facebook niet vragen om dit bericht te delen, maar je kansen worden er in elk geval niet kleiner door als je het wél doet! Want zo groeit ons bereik en kunnen we nóg meer betekenen voor de natuur. Woensdag 23 september maken we de winnaar bekend!